Portretten In Focus (c) Foto Karen Nacht

OVER
SCHERVEN
& GELUK

Doorheen een relatiecrisis

met kinderen

NIEUW

BOEK

Het is donker en toch wordt het nog zwarter voor mijn ogen. 

Mijn wereld stort in. Alles. Ons gezin. Onze toekomstplannen.

Mijn zelfbeeld. Het sneuvelt allemaal.

Waarom zeggen we spontaan scherven brengen geluk als we een glas of spiegel breken, maar niet als we met een gebroken hart zitten of ons leven op één of ander vlak aan diggelen ligt? Brengen die scherven dan geen geluk? Of zijn we zelf verantwoordelijk voor dat geluk?

Met dit boek toont Naomi je hoe je wat is (relatiecrisis, een scheiding, co-ouderschap, ...) kan kneden tot wat zou kunnen zijn. Straf, en broodnodig als signaal voor velen. Dat het kan, dat het mag, dat er een manier is om dat toe te laten en er verder op te bouwen.

Stel dat je een verhuisdoos vol borden, kopjes en schoteltjes laat vallen, dan gaan de meesten onder ons scherven ruimen. Naomi daarentegen gaat Gaudi achterna en begint aan haar eigen Parc Guëll...

Ze kiest ervoor — in alle elegantie, eenvoud en toegankelijkheid eigen aan haar stijl — om haar eigen stem luider te laten klinken dan de sirenezang van schijnzekerheden. 

— Karl Raats, spreker en creativiteit expert, Pinching the Ostrich

CoverPreview@2x.png

Blijf je graag op de hoogte? 

Hoor je graag als eerste wanneer je het boek in voorverkoop kan aanschaffen? 

Of wanneer ik een live ontmoeting inplan?

 

Zet je naam en email dan even op mijn lijst.

In tussentijd ontmoet ik je graag op instagram!

icon instagram@2x.png

Eerder verschenen

ArtikelNinaMag.JPG

Interview in Nina Magazine

november 2019

LibelleArtikelTop5All.png

Ik geef jou vaak als voorbeeld dat uit elkaar gaan geen doemscenario hoeft te zijn, dat het anders kan.

— Minne Marlo

relatie- en intimiteitscoach

Compass to Connection

testimonial

Je boek leest heel vlot zonder dat het simpel wordt omdat er zoveel laagjes in zitten. Het deed me beseffen dat anderen ook door die donkerte zijn gegaan, dat het normaal is dat ik het soms

niet meer zag zitten. 

— Karen Nachtergaele

slice of life fotograaf

FotoKaren

testimonial

Soms vraagt liefde gewoon een andere vorm en kan er nog veel meer liefde zijn daardoor. Op dat vlak zijn jij en Steve mega inspirerend.

— Valerie Van Roey

sacred sound initiator

Speak Your Truth

over mij

Hallo, mijn naam is Naomi. Geboren in 1987 te Gent in een éénoudergezin, groeide ik enkele jaren later op in een warm nieuw-samengesteld gezin. Op mijn 16de scheidden mijn ouders om 14 jaar later opnieuw te trouwen. Wat voor velen overkomt als een ietwat afwijkende gezinssituatie voelt voor mij heel normaal.

Tijdens mijn jaren als student pedagogie leerde ik op reis in Georgië Steve kennen. Een dochter (°2011), een zoon (°2013) en een doctoraat (2015) later ruilde ik de universitaire context in voor het ondernemerschap. Sindsdien geef ik lezingen, maak ik illustraties, creëer ik reminders en nu schrijf ik blijkbaar ook boeken :-)

In de zomer van 2016 kwam ik onverwachts in een relatiecrisis terecht. Na een relatie van 10 jaar zette ik de stap om te verhuizen. In het schrijven, tekenen en ondernemen vond ik betekenis en de moed om kwetsbaar maar krachtig thuis te komen bij mezelf.

 

Ik wist mijn doemscenario te transformeren naar een droomscenario waarin opnieuw ontzettend veel mogelijk wordt. Anno 2021 wonen onze kinderen weer onder één dak, worden feestdagen samen gevierd en gaan we zelfs samen terug op reis.

Ik hoop dat het delen van mijn scherven én geluk jou mag inspireren om aan je eigen Park Guëll te beginnen. 

Warme groet, Naomi

Fijn je hier te ontmoeten!

RoelVerleyenParkGuell1.jpg

Stay tuned

Er zit een kunstige en verbindende boeklancering aan te komen.

Ooooh, zoveel zin in!

 

Je ziet en hoort er als eerste van via de stories op m'n instagram.  

icon instagram@2x.png