welkom met al je scherven

Schervengeluk
in vele vormen

Boek

Scherven brengen geluk, alleen hoef je niet te wachten totdat het geluk als vanzelf op je pad komt. Ik hoop dat het delen van mijn scherven én geluk jou mag inspireren om aan je eigen Park Güell te beginnen.

Meer lezen >>

Podcast

Herbeluister de opnames van de openhartige salongesprekken met diverse gasten die iets hebben met scherven én geluk in hun (liefdes)leven.

Beluisteren >>

Salongesprekken 

Met de live Salonavonden over heel Vlaanderen zetten we de toon voor een openhartig gesprek over all things Schervengeluk. Heel welkom, met of zonder barstje hier of daar.

Meer info >>

Begeleiding

Scheiden of blijven?! Dat is vaak het prangende dilemma dat speelt. Maar wat als dat niet de vraag is? Wat als een breekpunt geen eindpunt hoeft te betekenen? Ik neem je graag mee in een nieuw wij-verhaal.

Meer weten >>


Jouw boek werd me getipt door mijn collega,
het was een gouden tip op het juiste moment.
De herkenbaarheid en de kracht die je boek uitstraalt,
de hoop dat het ook anders kan, was van onschatbare waarde
op het moment van onze breuk.
We kwamen hierdoor samen naar het salongesprek.
Het werd een zeer boeiende avond, ik voelde me kwetsbaar en gedragen. Als een warm deken in deze woelige tijden. Gisteren beluisterden we het eerste salongesprek en dat zorgde voor een mooi gesprek.
Dankjewel om ons mee te nemen in jouw verhaal,
het zorgt voor een open vizier.

— Mieke


Ik geef jou vaak als voorbeeld dat uit elkaar gaan geen doemscenario hoeft te zijn, dat het anders kan.

— Minne Marlo
Relatie- en intimiteitscoach
Compass to Connection


"Je schrijft over een zwaar thema
in een luchtige verpakking.
Leuk is niet de juiste verwoording,
maar het voelt goed,
als een opluchting om het te lezen.
En het leest vlot."

— Jan D.


Soms vraagt liefde gewoon een andere vorm en kan er nog veel meer liefde zijn daardoor. Op dat vlak zijn jij en Steve mega inspirerend.

— Valerie Van Roey
Bezielster Trusth Your Truth


Hallo, mijn naam is Naomi


In 1987 kwam ik als Naomi Taeckens in een éénoudergezin ter wereld. Enkele jaren later groeide ik op in een uitgebreid nieuw-samengesteld gezin en kreeg ik zowaar een nieuwe papa én een nieuwe familienaam: vanaf mijn zevende ga ik door het leven als Naomi Geens. 

Daar kwamen nog een aantal broers en zussen van diverse komaf bij: waar zij toen in de volksmond als stief- en half- benoemd werden, zouden ze nu de woorden plus- en bonus- opgeplakt krijgen.

Op mijn twaalfde leerde ik voor het eerst mijn biologische vader kennen en kreeg ik er een volledig nieuwe familie bij. Op mijn zestien gingen mijn ouders, bij wie ik ben opgegroeid, uit elkaar om 14 jaar later opnieuw te trouwen.

In 2016 ging ik zelf door een pittige relatiecrisis waarmee een einde kwam aan mijn vertrouwde gezinsleven met partner en twee kinderen. Mijn hele wereld stortte in. In het schrijven, tekenen en ondernemen vond ik betekenis en moed om kwetsbaar maar krachtig thuis te komen bij mezelf én opnieuw naar buiten te treden. Ik transformeerde mijn doemscenario in een droomscenario waarin opnieuw ontzettend veel mogelijk blijkt, mét en zonder de papa van mijn kinderen.

Mijn conclusie: scherven brengen geluk, alleen hoef je niet te wachten totdat het geluk als vanzelf op je pad komt. Je kan ervoor kiezen om vanuit alle breekmomenten te groeien als mens. Met een barstje hier en daar, maar als uniek kunstwerk met een veerkrachtig verhaal.

Ik hoop dat het delen van mijn scherven én geluk jou mag inspireren om aan je eigen Park Güell te beginnen.​

Mozaïekale groet, 

Naomi

fijn je te ontmoeten

schone vooruitzichten

Binnenskamers traject
de deuren zijn open

Het meest RIJKE, TOEGANKELIJKE en DOORLEEFDE traject voor als je op een kruispunt staat in je relatie.

Meer info >>

SALONGESPREK met Eve
datum nog te bepalen

Wat als er een derde persoon in het spel komt en je liefdesrelatie daardoor aan het wankelen gaat? Niet alleen maakte ik het zelf mee, meer dan de helft van de mensen die ik begeleid dealen hiermee.

Daarom ga ik in gesprek met Eve, de 'derde persoon' in ons verhaal. 

Meer info >>

Kom me ontmoeten op instagram.
Daar deel ik meer inkijkjes & nieuwtjes.