Schrijfsels

Als je een ander verhaal wil beleven, heb je een ander verhaal aan jezelf te vertellen.
Deel 3 van m'n trilogie 😁😁😁

We weten wel wat eerlijk zou zijn... Een eerlijke verdeling bijvoorbeeld. Van de tijd met de kinderen. Het huis. En andere gedeelde goederen.

Mijn lief kan nogal zotte dingen als het gaat om beweging en fysieke kracht. Na jaren zichzelf trainen en zijn eigen lijf onderzoeken, heeft hij ongelooflijk veel inzicht gekregen in hoe zijn lichaam werkt en groeit.

Doet je kind echt irritant? Of voel jij je sneller dan anders geïrriteerd?
Negeert je partner jou? Of voel jij je niet gezien?
Zijn het allemaal snelheidsfreaks in het verkeer? Of voel jij je opgejaagd?
Is je baas echt niet tevreden over jou(w werk)? Of voel jij je vandaag gewoon onzekerder dan anders?

Wanneer we het eerlijk uitspreken van onze diepste verlangens en behoeftes bedekken met de mantel der liefde, dan geraken we net verder verwijderd van die liefde.

Het moment dat er gevoelens bleken voor een andere vrouw, zag ik mijn hele toekomstperspectief ineen stuiken. Ik dacht dat mijn gezin kapot ging…

Mensen hebben wel eens schrik om mijn boek te lezen of in m'n online traject Scheiden of Blijven?! te stappen. Of meer nog: zelfs als ze in m'n 1-op-1 begeleiding zijn gestapt, vinden ze het een uitdaging om naar me uit te reiken.

Van alle feesten is Kerstmis misschien wel het meest 'een gezinsfeest'. Dat maakt deze dagen dan ook extra pijnlijk voor sommigen. Want wat als je gekende gezinsleven net op de helling komt te staan?

If our story ends here...
I can better start writing mine.